diumenge, 29 d’agost del 2010

Moltes Graciés

Ja sé que ha passat molt de temps des de que va acabar el curs però es que he estat de viatge descobrint familiars que no els coneixia, en conclusió que he estat molt entretingut. Però no es això el que volia dir a aquesta entrada, lo que volia dir era: que en aquests 9 anys passats que he fet a l’escola han estat perfectes , aquelles classes tan espacials podent gaudir de aquells simpàtics professors, aquelles sessions de filosofia, tot el dia reflexionant i després de tantes hores estudiant i a la vegada disfrutant també havia classes per relaxar-nos un poquet mes fent artística o plàstica i moltes altres coses mes. Moltes gracies a tots en especial als professors, Alfredo, Antònia i també a na Dolors per haver fet aquells especials plats. En conclusió moltes gracies a tots.

13 comentaris:

Juan Llobera ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Juan Llobera ha dit...

molt bè joan yo tambè estic d'acord amb tot això que has dit aquets anys mai espodran oblidar.

Antònia ha dit...

Ja no sé si la teva escola és una mica diferent de les altres, fa tant de temps que hi som que ja no puc comparar amb cap altra, el que sí sé és que tu sí ets especial i diferent i que això és un aspecte que et pot diferenciar amb la resta; no et preocupis, segueix el teu camí com jo he seguit el meu; ma mare sempre em diu que no som com les altres. "Que le vamos a hacer", seguesc els meus principis (quasi sempre, no sempre és possible)i n'estic satisfeta.
Intenta fer el mateix, segueix el "teu camí" però escolta sempre les persones que t'estimen i, després d'escoltar,tu has de decidir.

Joan Marín ha dit...

Ok, moltes graciés pel consell t' escoltare a tu i a les altres persones a les que estim.

Joan Marín ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Joan Marín ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Marc Garcia ha dit...

"Que bonito".
Tens tota la raó Joan, aquets 9 anys seràn inolvidables.

Anònim ha dit...

a estat 9 anys inolvidables amb vosaltres!

Cristina Rubio Perez

Joan Marín ha dit...

M'encanta que encara estiguem al bloc de l'escola

Joana Melià ha dit...

Tots els que passau per l'escola deixau alguna petjada i sempre es troba el vostre ressò de les vivències que hem compartit. Ha estat molt agradable coneixer-vos i noltros tampoc us oblidam mai; voltros també ens donau moltes coses que ens ajuden a crèixer i ha seguir endavant. Un besote ben gran a tots!!!!

Joan Marín ha dit...

Oleee !!

Carol ha dit...

Ei, m'encanta que quedi el vostre bloc per aquí!
Molt bona idea...
Sort en la nova etapa :)

Joan Marín ha dit...

Pero tanmateix ningú es fica per aquí ja :(